Selam arkadaşlar, daha önceleri iki kez daha yaptığım teklifin devamını getiriyorum.
Elimde hemen hemen 650 ile 700 arası dofollow bulunmaktadır.Bu blogların tamamı dofollow'dur, kimsenin şüphesi olmasın.Paylaşımlarımı az çok takip edenler, görenler varsa eğer, nasıl bloglar bulduğumu bilirler

. Elimdeki blogların pagerank değerleri 1 ve 6 arasında değişmekte olup, ağırlıklı olarak Pr4 ve Pr5 bulunmaktadır ve çıkışlarıda olabildiğince azdır.
Dediğim gibi kısa bir süre önce bu teklifin ikisini sizlere yapmıştım ve epey bir arkadaş ile anlaşmıştık.Alacağınız bu bloglar sayesinde emin olun hedef kelimenizde kat kat yükselme sağlayacaksınız ki bunu ben bir çok kelimede yaptım, yapıyorum da.
Bu arada hatırlatayım, bloglar kesinlikle r10'dan alıntı değildir, tamamen benim emeklerim sonucunda bulunmuşlardır

blog sorun değil siz link'den haber verin ayarlarız
Gelelim teklife ;
Elimdeki bu blogları link karşılığı vermeyi düşünüyorum.
Şöyle ki ; kaliteli sitelerinizden benim siteme link çıkmanız karşılığında size blog aramadan, hiç uğraşmadan vereceğim bloglarla sitenizin sıralamasını kat kat yükselteceksiniz.
Aradığım siteler ise ;
*****, blog, wares dışındaki her türlü siteden link kabüldür, lakin ; tek şartım alexa 500K altı olması, pr2 üstü ve 10k indexli olmalıdır.
Teklif sıcak bakan arkadaşlar varsa eğer, konu altına yazarak veyahut, pm yoluyla benimle iletişime geçebilirler.
Not ; Link kalma süresi 3 aydır, daha önceden kaldıranlar olacaksa hiç yazmasın
ek olarak eklenecek link illegal değildir, site adresi ve koyulacak link ilk imzamda mevcuttur