extremetracker ve birsürü sistem varken sayyac'a böyle bir şey yaparak tuzak kurmaya çalışması düşüncesi olağan gelmiyor bana. Google Analytics'i kaliteli sitelere kullanıcaksınız, spam illegal iş yapıyorsanız da koyun bi web stats idare eder. Ancak temiz bir site, kaliteli bir site Analytics'den korkmamalı.
ben sadace uyardım özellikle hitli siteleri ki kesinki bi çok site spam kasıyordur içlerinde temiz olanlarıda vardır tabi onlara lafım yok ama ne olursa olsun işin ucunda para var adwors var dikkatli olmak lasım

ayrıca son diyeceğimi diyeyim konuya nokta koyucağım kimseye zorla sitene analystic koy veya kaldır demiyorum bu konuda bi çok konu var hatta binlerce uyarıdır kimin ne hit kazanacağı yada kaybedeceği haliyle beni alakadar etmiyor sadece yardımcı olmak babında yazdım çünki bi çok örneğini gördüm ayrıca kimseyi karalamıyorum ama googleninde çıkarları doğrultusuna hareket ettiği bi gerçek unutmayalım doğru bi çok sayac var ama analystic'ten sonra bence en iyii sayac
www.sayac.com, du sayac turkada var ama saldırılaran nasbini aldı maalesef tercih edilmiyor göz ardı etmiyelim sadece bilgilendrme amaçlı arkadaslar