valla bu paypalı anlamak epey zor, geçen hafta aynı gün 2 tane arkadaşa aynı tutarda para yolladım host almaları için, bir süre sonra baktım 3 yıllık hesabım acces limited olmuş yani kısıtlanmış. gönderdiğim kişilerin hesabında bir durum yok. bir mail atmışlar şu tarihli şüpeli işlemlerinizden dolayı artık müşterimiz olamayacaksınız, içerde kalan paranızı 180 gün sonra çekebilirsiniz diye. bir kaç defa mail attım ama sonuç değişmedi, aynı şekilde cevap verdiler belkide otomatik cevap. yok incelemişler de işlemler şüpeli imiş de. açmadılar velhasıl artık 180 gün sonra içerde kalan paramı verirlermi onu da bilmiyorum. yazdım ya para benim arkadaşlarıma isteyerek yolladım neresi şüpeli diye ama mesajımı okuduklarından bile şüpheliyim. artık paypal ile hiç para yollamayı düşünmüyorum, para gelirse direk hesabıma çekeceğim başka işlem yapmayacağım.
senin durumunda da bir gariplik var senin işleme de şüpeli demişler ama belkide gönderen çekmiştir ingilizcesi iyi birine bu mesajı tercüme ettir. 28 ine kadar cevap bekliyorlar galiba senden.