Bir süre paypal işlerine ara vereceğim. Tekrar aktif olduğunda bu konu üzerinden bilgilendirme yapacağım.

Paypal:

Miktar gözetilmeksizin paypal alınır...
Paypal alımlarda ödemeyi; Yapıkredi (Nuvo), Finansbank (Enpara), Teb (Cepteteb) anında havale diğer bankalara eft şeklinde yapabilirim.

Yurtdışı alışveriş siteleri için paypal ödemesi yapabilirim...
Ödeme: Garantibankası, Finansbank Enpara, Yapıkredi Nuvo, Teb Cepteteb, Vakıfbank, Akbank.

Paypal bozdurmak veya yurtdışı paypal ödemesi yaptırmak istiyorsanız lütfen özel mesaj ile irtibata geçiniz.

* Paypal satış yapmıyorum, bu konuda özel mesaj göndermeyiniz.
* Yeni üyeler ile ve TC kimlik no doğrulaması yapmamış üyeler ile işlem yapmıyorum bu konuda ısrar etmeyiniz.
* Paypal ile farklı isimlerdeki banka hesaplarına ödeme yapmıyorum, lütfen teklif etmeyiniz.
* Cepbank şeklinde ödeme yapmıyorum, banka hesabı bile olmayan birine neden güveneyim ki?

Sadece özel mesaj ile işlem yapıyorum, başka mecralardan yazıp ben olduğunu söyleyen sefillere itibar etmeyiniz ..

r10.net Premium Üyelik:

Silver Üyelik: 6 Aylık: 16 TL, 1 Yıllık: 32 TL.

Gold Üyelik: 1 Aylık: 63 TL, 6 Aylık: 125 TL, 1 Yıllık: 240 TL.

Platin Üyelik: : 775 TL.

MaxiMesaj Kutusu: 1 Yıllık: 16 TL
UltraMesaj Kutusu: 1 Yıllık: 32 TL

Ödeme: Garantibankası, Enpara, Nuvo, Cepteteb, Vakıfbank, PayPal.

Premium üyelik özellikleri:

Silver Üyelik:
Ne avantajı var:
- Özel Silver üye kategorisinde bilgi paylaşabilirler,
- Mesaj kutusu 250 adet olur, (Standart üyelerde 150 adettir.)
- Siteye görünmez olarak giriş yapabilirler,
- Fark edilir yeni renk tonu, Silver kategori resmi hakkı kazanırlar,
- Üyenin kim tarafından davet edildiğini görebilirler.

Gold Üyelik:
Ne avantajı var:
- Özel Gold üye kategorisinde bilgi paylaşabiller, (Bu gruptaki üyeler Silver kategorideki yazılardan da faydalanırlar.)
- Mesaj kutusu 400 adet olur, (Standart üyelerde 150 adettir.)
- Siteye görünmez olarak giriş yapabilirler ve görünmez giriş yapan üyeleri görebilirler,
- İmzalarına resim yada bannerlarını ekleyebilirler,
- Belli bir mesaj sayısına ulaşmayı beklemeden tüm forumdaki tüm özel kategorileri görebilirler ve yazı yazabilirler,
- Fark edilir yeni renk tonu, Gold kategori resmi ve rütbe yazısına müdahale hakkı kazanırlar,
- Üyelerin kim tarafından davet edildiğini, kimleri davet ettiğini, kaç kere hangi tarihlerde banlandığını, banlıysa banlanma sebebini görebilirler.

Platin Üyelik:
Ne avantajı var:
- Silver ve Gold üyelerin tüm özelliklerinin yanısıra 1000 adet mesaj saklama hakkına sahiptirler.
- Bu üyelikteki asıl amaç r10.net e destek vermektir.

Maxi Mesaj Kutusu: Forumda kullandığınız mesaj kutunuzun kapasitesi 450 adete çıkartılır. Not: Eğer ücretli başka bir gruba üye iseniz mesaj kapasiteniz artmaz.
Ulrta Mesaj Kutusu: Forumda kullandığınız mesaj kutunuzun kapasitesi 1200 adete çıkartılır. Not: Eğer ücretli başka bir gruba üye iseniz mesaj kapasiteniz artmaz.

Sizde r10.net premium üyelik avantajlarından yararlanmak istiyorsanız lütfen özel mesaj yoluyla iletişime geçiniz.
Sadece özel mesaj ile işlem yapıyorum, başka mecralardan yazıp ben olduğunu söyleyen sefillere itibar etmeyiniz ..

Kredi Kartı İşlemleri:

Kredi kartı olmayan arkadaşlar için legal sitelere kredi kartı ödemelerini yapabilirim (Sanal kart sağlamıyorum, kendi kartımla ödeme yapabilirim.)

.