ilk olarak sizlere hepinize soruyorum konunun ilk satırında ne yazıyo işim geregi sehir dısına cıktıgım için satış işlemlerı sonucunu herseyını pazartesı gunu halledecem işlem sonlanacak diye yazdım ve okumadınız mı da vaat ler nı yerıne getirmedı diyo sunuz anlamıyorum
Parası yatırılmıştır, ancak kendisi paranın karşılığından herhangi birşey vermedi!
Para Yollanış Saati : 18:35
yolda net e giriyorum tel uzerınden ve bana tel uzerın arkadas 90 mb lik yedegi indir ve benım hostuma yukle ayarla herseyı bitir diyo konustuk anlastık amenna sen iki kere mail atmışsın emoları sevıom hobi gibi alacam bana sat söle böle iki saat yazdın bende tamam dedım aksam 3 4 kere konustuk sms ler attım ama sabah halledeyım suan sorun um var dedıgım de arkadas kiyamet ı koparıyo 1 saat içinde saat 10 a kadar ayarla uoksa paramı gerı gönder su bu dio ne bu panik ne bu acelenız anlamıyorum bana bunları acıklar mısınız gece saat iki 2 de eve geldım
suan sunucuna baglanmaya calıştım yukleyeyım die ama baglanmıyo da bilginize o yuzden işlemınız tamamlanmamış tırrr...
Kefil olarak katılıyorum satış msnde toplu konuşmada gerçekleşti. Ancak şahıs vaatlerini yerine getirmedi herhangi bir şey söylenmeden msnden çıktı..
yoldayım ve cıktım net koptu ama arkadasla 3 4 kere tel de konustuk numaram var sms attı bende ona attım tel ınıze cevap mı vermedım yoksa kactım mı bişiler mı yaptım,
Kızdığım nokta mazaret yaratması insanların madem yapamıcan bişeyi hayrına iste para gene veririm ama böle bişey yapması cıx cıx bu satten sonra bedava da verse istememem siteyi biz insanları kendimiz gibi biliyoruz.
kızdıgın nokta mazeret yaratmak mış supersın hocam ilk olarak yazımın basındada belirttım sehir dısındayım yolldayım die konum da da yazıo aksam tel de konustuk sana durum u anlatmaya calıştım ama sen saat 10 a kadar bi saat içinde sitemı ayarla yukle yoksa paramı gerı öde felan die yuzume kapatıyo sun tel ı bu mu yanı insanlık anlayıs bana guzel bi acıklama yapar mısın az anlayıslı olamaz mı sınız sabah halledelım dedık ne oldu yanı anlamıyorum
insanları kendın gibi bilio san yoldayım sehir dısındayım biraz sonra halledelım deme mı anlayısla karsılaya bilirdınız :s
Bu arada birde burak dı yanlış hatırlamıyo sam o kişi kim ben ona lovely de sitelerın ikinide ona sattım diye mesaj atmışım görkem öyle söyle dı bana böle mesaj attı msn ekledı burak diye birisi diye o burak arkadasa seslenıyorum bana sana yolladıgım sattım diye mesaj ı yollar mısın ne zaman mesaj attım hatırlamıyorum :s