Uzun süredir alanadi.com.tr ile çalışıyorum , arkadaşımın birisi kendisine site yapmamı istedi ve domaini isimtescilden al dedi.neyse domaini aldım bari dedim hostuda burdan alayım.aldım scripti attım ftp den çalışmıyor host ayarlarına girdim üst dizinleri kullanması için izin kızmını ayarlayacaktım , panelden o izni kısıtlamışlar.neyse veritabanını iç dosyaya attım gene çalışmıyor , telefon açtım üst dizinleri kullanmaya izinli olarak ayarlarmısınız dedim , hiçbirşekilde izn vermiyoruz dedi.scriptiniz bozuk dedi , bende 1 yıldır kullandığım script bozuk olmaz kardeşim hala kullandığım hostlar var sorun sizde dedim.neyse eee paramı iade edin diyorum vatandaş para iadesi etmiyoruz diyor , tamam onuda geçtik 35 tl lik host yerine 2 domain alıyım dedim , kalan 5 tl yi iade edin onada yok , diyeceğim o ki isimtescilden ne birdaha domain alırım nede host.alacak arkadaşlarda bilgili olsun bu konuda gerekirse scriptinizin özelliklerini adamlara önce anlatın sonra alın , benim gibi yalnışa düşmeyin...
Tüketici, alacağı ürünü her zaman en ayrıntılı noktasına kadar incelemeli..
Geçmiş olsun.