Teşekkürler,

Açıkcası ben tasarıma hiç önem vermem. Beni bilenler bilir tanıyanlar tanır Benim yaptığım sitelerin % 70 inin tasarımı bozuktur kötü gözükür göze hiç hitap etmez ama yıllardır benim başkalarına yaptığım sistemlerin % 80 i hit yapmıştır, Halende yapıyor ben spam basan script yapmıyorum ben içerik dolu scriptler yapmıyorum ben benim hitim 1 ayda 10k olsun diyenler için değil hitim ilk başta olmasın sonrası önemli benim için diyenler için çalışıyorum ve şuan beni dinleyen çoğu kişi emeğinin karşılığını kat kat alıyor.
Ayrıca Ben bu sistemde bot bile istemiyordum ama insanların isteği üzerine ekledim. Bot nedir anlamıyorum insanlar botlar ile nereye kadar böyle gidecek onuda bilemiyorum. Her sistemde botlar var ve artık yakında özgün içerik diye bir kavram kalmayacak.

Hiti çeken bot değildir hiti çeken kişidir içeriktir.
Ama yinede bot paketlerini ekledik kimsenin gönlü kalmasın dedik.

Her site hit yapar önemli olan o siteyi yönetebilmektir,ilgilenmektir tanıtmak yüceltmektir

Bu sözleri sarfetme nedenim bir kaç arkadaşın 1 ayda kaç k hit yapar, daha sonra ne botları olacak diyen, botlar az diyen ve tasarım hakkında olumsuz düşünenler içindir.

Soru ve Sorunlarınızı Lütfen bildiriniz.

Herkese Teşekkür ederim.