Çalışığım yerde gözümün önünde kaza oldu.Jip hızla geliyordu.Karşıdan karşıya bir adam geçiyordu.Jipi süren adamı görür görmez frene bastı ama malesej jip adam vurdu.Adam yüz üstü yerde sürüklendi ve 2 metre sürükledi.Jipin içindeki adam hemen indi.Adama bakmadan telefonla birini aradı.Uzun uza konuştu.Vurduğu adamın yanına gitmedi.Oradaki halk adamın başında toplandı.Aradan kısa bir süre sonra ambulans geldi.Adamı aldılar işte.Polisler felan geldi.Olay içinde olan ( o civardakilerden bahsediyorum) adamın telefonda kimle konuştuğunu duymuşlar.Adam şöförünü aramış.Çabuk gel birine çarptım polise ben vurdum diyeceksin demiş. Bir süre sonra adam geliyor.Polis onun ifadesini alıyor.Vuran adam jipine binip gidiyor...Adamın çağırdığı şöför polisle merkeze gidiyor...Orada bulunan bir esnaf görmüş olayı çarpan adamı felan.(Bende gördüm) Şikayet ediceğim demiş oradakilere.Oradaki adamlar sakın öyle birşey yapma başını ağrıtırlar demiş.
ŞİMDİ BU MUDUR ADALET...
( O jipteki adam sanırsam eski bir savcı.Patronum söyledi bana...Eski çalıştığı yerde görmüş bu adamı )