trktun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ticareti seviyorsan yani bazı insanlar doğuştan ticaretçi derler ben ona inanırım. Ozaman ticaretini geliştirecek işlere yönelebilirsin. Mesela ünide uluslararası ilişkiler veya işletme okursun biyandanda part time çalışırsın. Ama dediğim gibi işte mutluluk çok önemli
valla hocam sözel bölümüyüm işletme felan okuyamam
MerTUraL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bahçeşehir Üniversitesi Reklamcılık bölümünü öneririm ben sana. Burslu puanı yüksek biraz ama eğer kazanırsan Bahçeşehir Üniversitesi çok iyi burslar veriyor. Sözelde biraz çalışırsan çok kolay derece yapabilir ve 1.500 tl'ye kadar aylık, başarısız olsan bile kesilmeyen burs alabilirsin. Onun haricinde Ali Atıf Bir bölüm başkanı reklamcılık sektöründe çok tanınmış biri. Bu bölüm de tümüyle kendini geliştirmene ve göstermene bakıyor zaten. O bölümdeki arkadaşlarım ilk sınıftan birçok proje ile ilgileniyor, şirketlerde falan çalışıyorlar stajiyer olarak. Zamanında imkanım olsa ben kesinlikle giderdim. Medya sektörü bence çalışmak için en güzel sektör, reklamcılık da en zevkli kollarından biri. İyi araştırmanı ve düşünmeni tavsiye ederim. Biraz reklam ajanslarını araştırırsan internetden çok hoşuna gidecektir zaten
hocam bu aralar iyice kasıyorum kendimi ben bu iş alanında mutlu olacağımı düşünüyorum valla inş adam gibi bir üniye giderim ve mutlu olurum