Merhabalar arkadaşlar,
Yine ufak bir paylaşım yapmak istiyorum. Geçen ay yaptığım araştırmaya göre belirli domainler bulmuşum boşta ve bir kağıda yazmışım. Sonrada unutmuşum

Şimdi çekmecemi düzenlerken bu kağıdı buldum ve şuan domain alımı yapmadığım için sizlerle paylaşmaya karar verdim. Aşşağıda çeşitli konularda domainler bulabilirsiniz.
.COM uzantılı ; >> KABATASLAK.COM (net uzantısı dolu ve bence projelik bir domain.)
>> MEDYAKUTUSU.COM (güncel medya olaylarının paylaşılacağı twitter tarzı bir proje yaratılabilir.)
>>
TEMAEVI.COM (hazır sistemler için ücretsiz temaların yayınlandığı bir site oluşturulabilir.)
.NET uzantılı ; >> SARJOR.NET (browser tabanlı mafya oyunlarına gidebilecek bir domain.)
>> HEDIYEPARK.NET (çekilişle hediye dağıtılabilir. Çekilişe katılımın belli bir bedeli olur ve bir kişi kazanır vs.)
>> TICARETBORSASI.NET (sektörel anlamda kaliteli bir domain.)
>> SILAHSOR.NET (kişisel blog için kullanıma uygun gibi duruyor. Farklı alanlarda da değerlendirilebilir.)
>> PARTIZAMANI.NET (bir sistem kurup kullanıcıların düzenledikleri partilerin posterlerini yayınlamaları sağlanabilir. Büyük rağbet göreceğini düşünüyorum.)
.ORG uzantılı ; >> PREMIUMDOWNLOAD.ORG (Çoğu uzantısı dolu, kaliteli keyword bir yabancı domain.)
.GEN.TR uzantılı ; >> NISSAN.GEN.TR (Nissan araçların ikinci el satışı, tanıtımı, yedek parça desteği verilebilir.)
.WEB.TR uzantılı ; >> DUNYA.WEB.TR (Birçok konuya uyarlanabilecek jenerik bir domain.)
>> TAKSIM.WEB.TR (Taksim, beyoğlu, istiklal caddesi, tünel gibi bölgeleri içeren taksim.com benzeri veya daha gelişmişi bir proje yapılandırılabilir.Düzgün tanıtılırsa reklam gelirleri çok yüksek seviyede olabilecek bir proje.)
--------------------------------------------------------------------->
Alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun,
Bir kuru teşekkürü esirgemeyin lütfen,
Saygılar..