mavibere012 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
kardeş tamam herşey güzelde peki o ürünün işe yaradığını nerden bilecez sonra sattık millet geri verirse *********** gibi oluruz buna da bi açıklık getir yani ürün kesin sonuç verirmi önemli olan bu
Galiba konuyu tam olarak okumamışsın? sadece gözlerin ile üstünden geçmişsin, burasi Webmaster forumu ve bu alan'da alisveris alanıdır. burada ben bunun ne oldugunu söylersem hem ayip olur hemde kendime yakışmaz. buranın adına göre sablon olusturmak daha makul diye düşünerek gerekli şekilde konuyu açtım google üzerinden incelersen daha iyi olur yoksa bende biliyorum bunun amacı budur, bu işe yarar diye yazmasını ben demiyorum budur şudur diye kaldıki kimsede yazmasın zaten google arama motorü üzerinden veya store buradan inceleyebilirsiniz. ayrica geri iade talebi de alıyoruz fakat kutu acilmamis bir sekilde maksimum 3 gün içerisindedir. başka aklınıza takılan konu ve sorun var ise sorabilirsiniz.

not : ürün kesin sonuç getirir'mi ? sağlık bakanlıgı onaylı ve tescilci belgemiz mevcuttur. resmi iş yapiyoruz dolandırmak yada kandırmak değil amacimiz mecidiyeköy'de şirketimiz bulunmaktadir. ve tek bununla değil geniş içeriğe sahip bir şahış firmasiyiz.