TeXaS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
benimde arkadaşım ıspartada yaptı acemiliğini, şırnak silopiye düştü pazartesi diyarbakırda olacak ordan şırnağa geçecekler.
Kardeş Şırnakta İnşallah Görüşürüz Tabi İsmini Soy İsmini Burada Soylerseniz Belki Orada Bir Birimizi Bulmamız Daha dakolaylaşır...

ATABEY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı teskereler kardes
Eywallah Kardeş Sagolasın...
Exwore adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım şuanda şırnakta ekimde gitti bu kasım/aralık gibi gelecek daha hiç izine gelmedi ve geçen arayıp izin kullandırtmadıklarını, gelmeyeceğini askerliği 20 gün erken bitirteceklerini söyledi. Doğu böyle... Şimdi 1 seneden fazla anne baba tanıdıklar onu göremiyecek... Kötü bir durum. Oranın piskolojiside bir başka. Allah kolaylık versin hayırlı tezkereler dostum.
Biliyorum Kardeş Oranın Psikolojisini Azda Olsa Ögrendim...Bende İzin Kullanmayacagım İnşallah Tabiki O zamanki Durumuma Bakacagım Ona Göre Hareket Edecegim...Sagolasın Kardeş Tüm Askerlerimize Hayırlı Teskereler...

Maximusfel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hangi tabur? ben çukurca/köprülü 4.jandarma sınır taburunda yaptım. bölüklere gitmemeye çalış. tabur daha rahat
Kardeş Ben Ispartada 3. Taburdaydım.Bakacagız Nasibimizde Neresi Varsa Orada Yapacagız Namus Borcumuzu...
Rolleyes adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı teskereler
Eywallah Kardeşim Sagolasın..

Uploadering adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hayırlı teskereler dostum.
Eywallah Dostum Sagolasın..
era adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hayırlı teskereler. Allah yardımcın olsun. (Amin)
Allah Razı Olsun Kardeş Tüm Askerlerin Allah Yardımcısı Olsun Kardeş...