Merhaba arkadaşlar. biliyoruz ki R10 webmaster forumu senelerdir bazı ilk ve deneyimlere adım atıyor. ve paylaşım ve ögrenim amaçlı bir çok güzel yanı bulunmaktadır. bende bunu göz önünde bulundurarak bu konuyu açmaya karar verdim. ve çalışmayan ek gelir kazanmak isteyen arkadaşlarımıza ek gelir fırsatı sunmak istiyorum böylelikle hem karşımdaki iş ortağım hemde biz olarak bu işi ortak anlaşma neticesinde ileriye dönük götürebileceğimiz kanaatindeyim. tabiki iş arkadaşımızın da işe ılımlı ve olurlu bakması gerekmekte ki iyi anlaşabilelim. Konuya girelim fazla uzatmadan, V-Pills ürününü bazı bilen ve bilmeyen arkadaşlarımız var google üzerinden kontrol edebilirsiniz normal'de yasak oldugu için tam açıklama getirmek istemiyorum. normal'de bu ürün 1 kutu olarak 119 TL 2 kutu 229 - 3 kutu 299 bu şekilde normal dispiritör'ün uygulamış oldugu satış fiyatidir. ve biz bunu daha güzelleştirmek amacıyla yanında 5 eşsiz hediye fırsatı sunuyoruz. hem sizin hemde bizim açımızdan müşteri güleryüzü ve bizim anlayışımız açısından güzel olabileceğini düşündük. toplu alımlar'da örnek verelim ve bunu % 50 şeklinde yari yariya kazanmak isteyen arkadaşlarımız için de 5 kutu alana 350 TL + 5 tane eşsiz hediye fırsatı sunuyoruz. normal tek alımlar'da ise 80 TL + 5 eşsiz hediye bunu değerlendirmek açısından bir fırsat. detaylı bilgi almak için PM ile ulaşabilirsiniz.