djdjdjdeli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
sonra da çıkıp en adaletlisi benim diye hava atar mıydın?ya da yalan söyler miydin?
,
ben de olsam belki ilk sıraya kendi sitemi çıkarırdım ama sonra da insanların gözüne baka baka yalan şeyler yazmazdım.lider benim istediğimi yaparım elinizden geliyorsa sizde yapın diye meydan okumasam bile, meydan okumayı hissettirirdim.ama googlenin yaptığı hiç hoş değil bence.
atardım elbette. Google buzz onlarca dilde ama yahoo buz nerde. Google hizmetlerini altarnatifsiz olduğu için destekliyorum. Yahoo ben internetle tanışmadan uzun süre önce vardı ve hizmetlerinin tamamı ingilizce idi. Google yahoodan çok sonraları piyasaya çıktı ve hemen hemen her hizmetini farklı dillerde kullanıcılarına sunmaya çalıştı. Ben anladığım dilden olan hizmeti kullanırım. Yahoo buz Türkiye de ilk sırada isterse milyon aramada çıksın umrumda olmaz çünkü ingilizce. Kullanamayacağımdan değil ama ortada altarnatifi varken neden onu kullanayımki. Orkut bile yıllar oldu Türkçe hizmet veriyor. Yahoo nnun saçma sapan bir tr uzantılı sayfasından başka neyi var. Ben google yi tekelcilik oluşturduğu için değil ücretsiz hizmetlerini beni anlamaya çalışıp bana uygun hale getirmeye çalıştığı için destekliyorum. Ücretsiz hizmetin TEKEL'i olmaz. Google hizmetini biliyorum ki sizde kullanıyorsunuzdur. Ve en adalaetlisi benim dese de kullanmaya devam edeceksinizdir. Hadi yalan söyledi siz de bırakın bakalım bırakabilecekmisiniz. Bana demogoji yapmayın lütfen... Google sizin elinizde olsa idi ne yapardınız düşünmek bile istemem.