Bilgi sahibi olabilirsem bende geçmeyi düşünüyorum. Ancak benim evim bir apartmanda. Yani site içerisinde değil. Bilgi verebilirseniz, sevinirim.
dostum apartmanlara vermiyorlar malesf henüz yani ttnet adsl gibi başvuru yapıp alamıyorsunuz. bulunudugunuz bölgede superonline ın alt yapısı olmalı ve apartmanınıza bir kutu takmalılar..
Şuan için fiber internetin türkiye genelinde hizmet verdiği bölgeler genellikle sitelerin bulundugu talep sayısının fazla olabilecegi bölgeler.
Alıntı
Fiber İnternet hizmeti Türkiye'de hızla yaygınlaşmaktadır.
Oturduğunuz yerleşim alanı fiber altyapı bulunan bölgeler içerisinde ise; 444 222 0 Superonline Müşteri Hizmetlerini arayarak veya online başvurarak abonelik sürecinizi başlatabilirsiniz.
- Ankara'da
Batıkent, Bilkent, Çankaya, Çayyolu, Eryaman, Etimesgut, Oran, Söğütözü-Çukurambar, Ümitköy, Yenimahalle - İstanbul'da
Acıbadem, Ataköy, Ataşehir, Avcılar, Bahçeşehir, Başakşehir, Bayrampaşa, Beykoz, Beylikdüzü, Büyükçekmece, Çekmeköy, Çengelköy, Esenler, Esentepe, Esenyurt, Halkalı, İçerenköy, Kemerburgaz, Kuyumcukent, Kozyatağı, Maltepe, Maslak, Pendik, Samandıra, Sarıgazi, Soğanlık, Soyak-Göztepe, Taşdelen, Topkapı, Ümraniye, Yakuplu - İzmir'de
75.Yıl, Alsancak, Bornova, Buca, Çankaya, Evka-3, Gaziemir, Kuzey Mavişehir, Mavişehir, Manavkuyu, Narlıdere - Bursa'da
Nilüfer - Özlüce, Yeşilşehir - Kocaeli'de
Akçakoca, Körfez, İzmit