Bir önceki konuda temayla ilgili soruları ve istekleri alıp yayınlamaya karar vermiştim..İşte size wordpress popho v2 teması

İndirme Linki | Demo Adresi

Temayla ilgili önemli bilgiler;
  • Temada thumbnail özelliğini kullanmak için özel alanlardan "resim" özel alanını kullanabilirsiniz.
  • Temada video özelliği olup facebook veya diğer sitelerden aldığınız mp4,flv,avi,mpg gibi dosyaları konu eklerken "video" özel alanınıda eklediğiniz takdirde otomatik olarak size özel video player tarafından oynatılabilir. Örnek bu şekilde..
  • Temada özel 2 bölüm oluşturdum..Bunlar sağ taraftaki 4 resim bannerı ve sosyal medya ikonlarıdır..Bunları panelden Pophov2 bölümünden düzeltebilirsiniz..
  • Resim Reklam Alanları için 100-140 pixel arası genişlikte kullanmanızı tavsiye ederim..Ayrıca 4 sosyal medya adresinizide yazmanız iyi olacaktır..İsterseniz bu bölümleri kapatabilirsiniz.
  • Tema Firefox-Safari ve İnternet Explorer 8 de sorun vermiyor..Diğer sürümlerinde denemedim..Eğer deneyen arkadaşlar karşılaştıkları sorunları yazarlarsa buradan çözüm üretmeye çalışalım..
  • Tema tamamen tarafımdan yazılmış olup özgün tema niteliğindedir..XHTML-CSS özgünlüğü sayesinde SEO açısından yeterli verimlilik alabilirsiniz.
  • Gereksiz kodlardan arındırılmış olup kod kalabalığı yapılmadan sade olarak hazırlanmıştır.
  • Temayı istediğiniz gibi düzenleme-geliştirme ve dağıtma hakkına sahipsiniz fakat footer'da panel dışından linkleri kaldırmak vs yapan arkadaşları itinayla bulup enselerine yapışıcam
  • Ayrıca yorumlarda cevapla vs gibi özellikleriniz için panelden tartışma-katmanlı yorumları ayarlamanız gerekiyor..Yoksa cevapla butonu çalışmıyor..
  • Tema popho teması üzerinden düzenlenerek yapılmış olup WP 2.9 ve üzeri uyumludur..Herhangi bir eklentiye ihtiyaç duymadan cpu derdi çekenler için birebirdir
  • Eğer anasayfa da yazılarınız çok fazla uzuyor veya sadeleştirmek istiyorum diyorsanız bu eklentiyi kullanabilirsiniz..
  • Ayrıca bu artık wordpress geliştirmelerimi ve düzenlemelerimi bu tema üzerinden sizlerle paylaşmayı düşünüyorum yani bir şekilde deney teması olacak
İyi Bloglamalar

İlgili Konum.
Ayrıca kişisel siteleriniz için de ideal..Yani temayı bir wordpress teması taslağı olarak da düşünebilirsiniz..Geliştirmeye ve düzenlemeye oldukça açık bir temadır..

Soru veya sorunlarınızı buradan bildirebilirsiniz..

Saygılarımla..Anarşik Çocuk