Know adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
1. tarafsız olacak. " yok bedava hizmet sunuyorum, yok efendim istedigim domaini eklemem, yok istedigim domaini kendime ayırırım " tarzı (domainstandi.com)'da olduğu gibi olmuyacak.

2. Orjinal bir Göreselligi olacak hepimizde bulunan " domain satış scripti " gibi olmuyacak.

3. zeytech kadar pr, baclink analinizini güzel gösterecek.

4. web.archive gibi domainin geçimişine bakabilecegimiz bir site olacak.

5. çoklu sorgulama " isimtescil " gibi .

6. domain seçiminde insanların karar vermesine yardımcı olacak gerçekten güvenilir analizler , makaleler olacak.

7. katagorisine göre turkçe / yabancı forumlarda satılan domainlerin fiyatları listelenecek. misal veriyorum... Sağlık Domaini xxxx rakama gitti, 3 harfli net xxx dolara gitti. vs

8. sedo ve benzer platforumlarda aylık yapılan premium satışları listeleyecek. yigitha kardeşimizin r10'u bilgilendirmesi gibi.

9. Herkez Domainini ihale usulu satışa çıkartabilsin + kaliteli olsun belirli şartları olsun.

10. daha ne olsun
Teşekkür ederim, ayrıntılı bir şekilde ne olması gerektiğiniz izah etmişsiniz.

Elroy adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
hmm arkadaşlar güzel şeyler belirtmişler. şu an üzerinde çalıştığım siteye eklenebilecek özellikler

konuya dönecek olursak, bence üyeli bir sistem olmalı. ben domain işi yapacak olsam, whois sorgularımı çevrim içi alacak olsam, her sefere domainleri yazıp sorgulamak istemem.

Know'un dedikleri aslında olayı özetliyor, fakat görünüşten daha çok işlevsellik ön planda olmalı.
ayrıca en azından whois sorgularını kayıt altına almamalı

projenizde bol şans DomainUsta. Herhangi birşeye ihtiyacınız olursa msnden yada pmden görüşelim
Teşekkür ederim. MSN'den iletişime geçeceğim inşallah.