ben yaklaşık 2 aydır müşterisiyim her ortamda da hesaplihost.com'u savunurum hizmetleri ve yaklaşımları çok iyi, bu tartışmada bence çok gereksiz daha ortada olmayan bir firma için, bir çok müşterisine iyi hizmet veren bi firmayı kötülemeye çalışıyorsunuz, ayrıca hesaplihosting.com sitenize baktım wordpress kurmuşsunuz çok güldüm ya, burada laf yapıyorsunuz birde

)))) Ayrıca benim yaptığım alışverişlerde adresime fatura gönderdiler vergi levhaları olmasa fatura kesemezlerdi değilmi ?
Benim Tartışmanızla Bir Alakam olmadığını Belirtmek İsterim Öncelikle.. Benim Yazacağım Şey Tamamen bu arkadaşla alakalı.. Nedense Sadece Hesaplı hostun konularında var. Ve Hesaplı hostun dediği gibi Yapsana Benim Para Politikamı Demiş Yapıldığındada Hemen Bu arkadaş Gelip Hesaplı hostu Reklam ediyor. Bu arkadaşın Hesaplı host müşteriliğiyle İlgili Şüpheliyim Çünki Bizzat Kendisi oabilir diyor Ve Dahada Birşey demiyor sadece İzliyorum

Dikkat Edin Konulara yapılan yorumlara Ve Yapanlara. Bu kişi sadece hesaplı Hosta Yazı Yazıyor Ve ona yakaın Yada onun gibi Kampanya yapanlara sataşıyor Demekki Var Birşey bu İşte evet Hakiki Hesaplı Host Hesaplı hosting.tir Ve Hesaplı hosttan Çook Çooookk Önceleri Var olduğunu biliyorum Sadece Burdaki 2 Kişiyide Tanımam

Ben sadece Bu kişiyi Çözmeye Çalışıyorum kim olduğunu