xxx iş merkezinin veya şirketinin seninle hiç bir alakası olmadığını belirtip , sırf haksız kazanç elde etmek için domainleri kaydettiğini (((ki böyle olduğu açıkça ortada))) ispatlar,üstüne gider, dava açar ve fahiş bedel ödemeden (((sadece senin yaptığın masrafları vererek)) domaini senden alırlar ve ayrıca kaybeden sen olduğun için tüm mahkeme masraflarını da sen ödersin. Kendini çok uyanık zannediyorsun galiba.
Güzel kardeşim kimsin anlamadım ama işkebeden atma yok öyle birşey kanun varsa o kanun o alan adının ne olursa olsun com.tr olmamak şartı ile kim kayıt ettiysen onundur böyle saçma birşey mi var isimtescil.com adresi x birindeydi isimtescil.net senelerdir işini yapiyordu ne oldu domaini satın almak zorunda kaldi.. com net org info kısaca nic.tr ile şirket üstüne kayıtlı olan domainleri alabilirler öbür türlü ben 10 senedir bu işle ugraşıyorum ne böyle birşey duydum nede böyle bir dava
ben ornek vereyım avea.com avea şirketinden önce alınmış avea ise avea.com.tr almıştı şimdi avea.com kapatıldı
Avea.com halen aktif.. yok öyle birşey..
son olarak bu lavuklar o kadar zekiydi neden web sitesi olmayan bir ismi marka tescili yapmişlar.. onlarinki ne düzenbazlık değil mi. şimdi zarf atıyor..