rey_joven adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Allah Allah bende iş imkanının geniş olduğunu duydum başka arkadaşlardan da yorum bekliyorum
Zaten hep bu duyduklarımızdan kaybediyoruz ya

1 arkadaşım ist üni halkla ilişkiler reklamcılık mezunu - hastanede çalışıyor
1 arkadaşım ist üni halkla ilişkiler reklamcılık mezunu - bir kaç dandik işten sonra şimdi bir organizasyon firmasinda fuarlarda fln çalışıyor
1 arkadaşım eskişehir anadolu üni reklamcılık mezunu - bir firmada ofis işinde çalışıyordu düşük maaş ve ayak işleri yapıyordu ayrıldı
1 arkadaşım sakarya üni 2 yıllık halkla ilişkiler mezunu - bir fastfood firmasinda ofiste çalışıyordu en son temizlik yapıyordu ayrıldı maaş 700-800 filandı

Şimdi bunun yanında başarılı olan yokmu dersen tabiki var. Ama okuldan direk başarılı olmak zor. Ya ailesi arkasında bir iş kurarak hayat kuran var ya da tanıdıklar sayesinde güzel yerde iş bulanlar var. Onun dışında reklamcılık mezunları bile yetersiz ingilizce yüzünden kurslara gitmekte bazıları yurtdışına çıkıyor belki o zaman şansları artıyor.

Şimdi sen halkla ilişkiler ve reklamcılık ya da sadece reklamcılık bölümünden mezun olduğunda iş bulursun ama 700-800tl ye çalışırsın. Yani lise mezunu birinin girebileceği işe girersin. Öyle reklamcılık mezunusun diye kimse 2-3bin maaş,ssk,prim fln tarzı bir iş vermiyor veren varsa da ben duymadım