RHCP işin gücün hakaret yahu "Adama yediğin kaba tükürüyorsun yazmışsın ,senden seviyeli olmayı öğrenecek değilim yazmışsın, ülkenin birliğini bozmaya çalışan kişi demişsin yuh artık yuh.. , adamın yazdığı mesajı istediğin gibi anlıyorsun sonra yüklen babam yüklen "Tarih.. Tarih.. Tarih.. Hep tarihimizle
övünmek yerine birazda bugünümüze acısak şuanda bu seviyede bir ülke olur muyduk sizce?" O cümlede bakılacak yeri kaçırıyorsun.
Çocuğun duruşu muhteşem , onurlu bir duruş .Böyle insanları çok seviyorum
HyperFt nin yaptığı karşılaştırmaya gelince , pkk bize göre nasıl terörist ise , israile ve dünyanın çoğu yerine göre filistindeki çoğu örgüt terörist.Sorulması gereken soru kime göre ve neye göre .
was, adam söylemek istediğini daha güzel ve anlaşılır bir şekilde, devletimize ve bu ülkenin insanlarına hakaret etmeyerek söyleseydi, bende ona göre cevap verirdim. Emin ol onu burada en iyi ben anlardım doğru anlatsaydı. Öyle bir şey yazıyor ki, konuyu nereye çektiğini herkes iyi bir şekilde anlayabiliyor.
Ayrıca sanada yuh ki, Dünyadaki bir çok ırkcı, sömürgeci ve katliam yanlısı ülkelerin Filistini terörist olarak kabul etmesini sende doğru kabul etmişsin anlaşılan. Yazık ki ne yazık..