asliyucel adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ben üstüne basa basa ısrarla şunu söylüyorum ki, sen olsa olsa en fazla vps sahibisin hani şu aylık 50 lira olanlardan. Şimdi seni bu paketini deneme amaçlı alacağım ve video sitelerimden birini sana taşıyacağım, yaklaşık 200 GB disk alanı kullanacağım ve yine yaklaşık 900 GB aylık trafik kullanacağım bakalım ne kadar iyi hizmet verebiliyosun sonra gelip burada seni ya takdir edeceğim yada rezil edeceğim
Al Tamam. Dene bakalım... VPS Satıcı Hani Şu Aylık 50 Lira olanlardan Değil.. Sitemi Kendime ait Makinalardan birinde VPS Hesabında Barındırıyorum Dedim Sana.. ama Lafı Çevirme Peşindesin mademki Ok Gel Taşı sitelerini.. Kullan Full alanı.. Sonra Çık Burda Yaz Neyin Ne olduğunu Benim İçin Uygundur... Bu Arada VPS Satışı Yaptığımıda belirteyim. Sana Ve Özelikle Diyorum sitem VPS Üzerinde Barınmakta Fakat Makina Sahibiyim... diyorum daha Birşey Demiyorum Madem Bu Kadar İddalısın Gel.. Msnden ulaş. Gerisini Hallederiz...

Not: Sunucularımızda Video Barındırmak Yasaktır... Videolarınızı Başka Yerlerden Çekip Oynatabilirsiniz..