bir kere godaddy birden çok domain eklemeniz için deluxe veya unlimited plan almanız gerekir.Bildiğiniz reseller sistemi godaddy için farklıdır.Onlar size herşeyi hazır verir (kredi kartı hizmeti dahil) siz fiyat belirlersiniz ve üste kalan para sizin olur.Bir hesaba birden fazla domain eklemek godaddy hosting panelinin domain kısmından yapılır.Yine bildiğiniz sistemlerden farklı olarak ayrı bir panel olmadan ana hesap içinde bir klasörün içine atılan dosyalardan domaininiz açılır.DNS yönetimine gelince domaini panelden ekledikten sonra domaininizi aşağıdaki NSlere yönlendiriniz.
ns25.domaincontrol.com
ns26.domaincontrol.com
Enki sen godaddy kadar ucuza bu kadar kaliteli hizmet verebilecek bir firma bul ben alırım Türkiye'den.İlgilenmeyen demişsin de kaç kere çalıştın ben 4 senedir çalışıyorum cevapsız kalan veya çok geç cevap verilen bir ticketim olmadı.Hatta şuanda online chat kısmına sahibim (dedicated sahibi olduğum için) ve anında görüşebilip sorunlarımı halledebiliyorum.Ayrıca sen ingilizce destek veriyomusun da godaddy türkçe destek verecek?