EmreUnan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dediğin gibi 2 kapı siparişinde parası çıkıyormuş zaten bence satma çok çok kazanmaya devam hergünkü siparişlerinle.
Dediğin çok doğruda 10 dan fazla kapıcı ile çalıştım aldıkları siparişlerin komisyonlarını verme taraftarı değil ilk başta oo hemen başlayalım sen siparişleri ver para konusunu düşünme derler sonrasında ödeme istemeye gelince benim gönderdiğim işin parasını almasına rağmen yok işler kesat v.s şekillere giriyorlar bende işlerimin yoğunluğundan peşlerinde koşamıyorum kendimde kapı üretecek halim olmadığına göre kapı sektöründe koşturacak yada direk o sektörde olan birine satmanın daha mantıklı olduğunu düşündüm en son gelen 2 teklifide paylaşıyorum sizlerle teklifler gerçekttir bu sektördekiler arayabilir.

19.02.2010
Merhaba;
Keşanda bulunan otelimiz için 6 adet yangın kapısına ihtiyacımız vardır. Teklifinizi beklemekteyiz.
Saygılarımla ( ilgilenen olursa müşteri bilgilerini pm 'le yollarım )

Me.... Yapıcı

17.02.2010
Sayın Yetkili,

Uşak Üniversitesi Merkezi Derslik D2 Blok'ta kullanılmak üzere sizden yangın kapısı teklifi rica ediyoruz. Sitenizde bulunan iletişim numarasından size ulaşmaya çalıştım; ancak telefon sürekli meşgul çalıyor.

Kapı ölçüleri: 100x220 cm olup 14 adettir. Şartnamenin ilgili bölümü aşağıda bilgilerine sunulmuştur. En kısa sürede teklifinizi bekliyoruz.

Saygılarımla,

Eki.... İnşaat Adına,