Site adresi (1 adet ****** etiket vardir pm ile verilicektir)
Site için istenen fiyat (3500 2 gün icin):
Sitenin aylık getirisi: gittigidiyor reklami koydum aciklamada yazicam
Sitenin açılış tarihi: 2007 den beridir aktif sitedir ama ben alali 2 ay felan oldu
Kategori, sitenin içeriği nedir: dizi izleme film tanıtım video
Günlük hit sayısı, kaynak link: sayyac 25 30 k
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: pr yokdur domain 3 yasındadir alexa 280,529
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: yokdur
Hosting dahil midir: aciklamada yazıcam
Banlı olduğu sponsor var mı: yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: kendi script imizdir
Yazılım lisans sonlanma zamanı: yok
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: yok

Arkadaslar site satma sebebim başdan soyluyeyim evimi tasıcam ve nete 2 3 hafta giremeye bilirim yeni adsl yeni tel felan uzun sürebilir
bir ikinciside arabami yenilemek istiyorum başka bir sebebi yokdur

siteyi acali 2 ay oldu 1 aydir felan tamamen bu site üzerinde calısıyorum bunun ustune yogunlastim
site dizi izleme sitesidir diyim size cunku icerik olarak sadece dizi ekliyorum diyebiliriz

hitim yaklasik 1 aydir 20 30 k arasi degişmektedir dizilerin gunune gore degişiyor
hosting olayi suan Seyhmus bey in firmasini kullanıyorum aylik 150 lira
veriyorum isterseniz devam edebilirsiniz yada kendi sunucunuz varsa oraya alabilirsiniz

gelir : yaklasik 1 2 hafta felan oldu gg reklami koydum sadece konu ustunde vardir bide konu sonunda kucuk ondan bişe gelmiyor zaten
ilk zamanlar 0.5 verdigi icin tiklamaya gunluk 20 25 felan kazanıyordum gg guncelleme yapti 3 gun once felan tik bası
ucretim artti cunku gosterimim cok neyse suan 3 gundur 40 lt den asagi dusmedi gelirim tabi sitenin heryerine reklam
koyarsaniz emin olun daha fazlada kazanacaktir

arkadaslar dizi işi biraz ugras isteyen işdir bu işi bilen arkadaslarim bilir o yüzden işi bilen yada ugrasabilicek arkadaslarim
ilgilenirse iki tarafda mutlu olur düşüncesindeyim

herkese site adresini yollamama hakkımı kullanıyorum ve yollamıcam

simdiden teşekkürler anlayışınız icin herkese kolay gelsin

Arkadaslar 2 gün icin fiyati 3500 yapiyorum site ile ilgilenemiyorum cunku evi tasiyorum