Yırtık dondan çıkar gibi bizim hakkımızda ki her konuya atlıyosun buda senin ezikliğini gösteriyor, çekememeni gösteriyor, rezil ediyosun, bitiriyosun kendini, tavsiyemi dinle önce bi göz doktoruna git sonra da iyi bi pskiyatra git iyi gelecektir sana...
Evet faaliyet belgem var, vergi levhamda var, ofisimde var, çalışanımda var ve dünyanın en büyük şirketlerinden biriside ortağım... Bunu bilen zaten biliyor sen kimsin ben sana ispatlayacağım, küçük insanlarla uğraşmaktan işime bakamıyorum yeter artık kardeşim kendine işine baksana sen...
Faaliyet belgeni,vergi levhanı,ofisini sitende belirtmek zorundasın.Faaliyet belgen var tamam anladık onu her önüne gelen alıyor zaten.Vergi levhanı ve ofisini göster ispatlamak zorundasın bunu.!kim küçük kim büyük şuanda belli oluyor.Biz çağırmadık buinsanları gelde yorum yap diye kendileri gelip yorum yapıyorlar bir kişide gelsin kardeşim ben hesaplı hostu biliyorum beğeniyorum çokta iyi yanlış yapıyorsunuz dedimi?yok demedi demekki biz bu konuyu açmakla iyi yapmışız doğru yapmışız buda onu gösteriyor..