KodXP adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
bu söylediklerin sende varmı ? sen yayınlasana burada vergi lev.vs msn de konustuğunda bana dünyanın en buyuk firmalarından biri ortak demiştin hani ortaklık belgen vs burada yalan söylüyen biri varsa oda sensin önce sen ispat et ondan sonra millete yaz
mediatas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle canerle benim aramda hiçbir para konusu veya aktarma ,iş vs yok.Caner benim kardeşimdir herzaman yanında olurum oda benim yanımda olur öncelikle sana kısa süre sonra tekrar faaliyete geçeceğini yazmıştık.Sen neye istinaden vergi levhası ve faaliyet belgesi soruyorsun?Boş laf olsun diyemi konuşuyorsun?ozaman konuşta görelim.Senin faaliyet belgeni,vergi levhanı ve ofisini yaz bizde bilelim.Faaliyet belgesini herkese veriyorlar bidefa vergi levhanı vsni yaz!Hesaplı Hosting 2009'un haziran 7'sinde kapanmıştır.Senin hesaplı host'unda netesadüftüki 14ünde açılmış.Baya bir uzun zaman olmuş hakkaten 7 gün gibi bir süre içerisinde logo ve isim taklit edilerek faaliyete geçilmiş.Sahtekar kelimesini kullandığım için özürmü bekliyorsun?Güldürme beni taklitcisin sen önce sen özür dilede ondan sonra gel karşıma!Biz bilinmeyen birşeyi konuşmayız kardeşim direk görüneni bilineni söyleriz.Atıp tutmak senin için yok hediye domain,yok allah bilir canerin serverında resellerin vardır yok prim yapıcaksın bilmemne ! sen baya baya yazıyorsun kafandan önce bi kanıtla bakalım öyle kuru lafla olmaz.Bak biz ne dedik bak yazıyorum;
1-Domaini taklit ettin.
2-Logoyu Taklit ettin
3-Sitenin altında "Tüm Hakkları Saklıdır © 2008 " yazmışsın domain kaydın 14.06.2009 yani 2008 ile alakan yok.
4-Konuyu açma nedenimiz Hesaplı Hosting'in bir süre sonra tekrar aktif olacağını bildirmek ve hesaplı host yani senden şikayetçi olan insanların hesaplı host ile Hesaplı Hosting'i birbirine karıştırmaması içindir.

"TAKLİTLERİMİZDEN SAKININIZ VE İTİBAR GÖSTERMEYİNİZ "
Yaw kardeşim sen kimsin burda celalleniyorsun, hesaplihosting.com alan adı üzerinde ne hakkın var senin, Canerle konuştuk belki ortaklık yapıp iki firmayı birleştireceğiz sen kendi çapında atıp tutmana bak...