Bu sahtekar kelimesini kullandığın için önce özür dile yada adam gibi bunu ispat et !
Ben hesaplihost.com markasını yarattığımda hesaplihosting.com uzun süredir kapalıydı dolayısıyla ortada taklit değil esinlenme bile yok, ayrıca Caner iyi bilir teklanvps.com un tasarımını bana yaptırdığında hesaplihosting.com tasarımı içinde yardım istemişti, Canerin sana hediye ettiği domain üzerinden şimdi prim yapmaya çalışıyorsun. Allah bilir Canerin sunucularından birinde reseller hesabın vardır oradan satış yapacaksın.
1 ay içinde Hesaplı host ve Hesaplı hosting için marka tescilim gerçekleşecek.. O zaman ne yapacaksın çok merak ediyorum..
Ne faaliyet belgen var, ne vergi levhan var, ne ofisin var kalkmışsın bilgisayar başından beni karalıyosun insan biraz utanır yahu !
bu söylediklerin sende varmı ? sen yayınlasana burada vergi lev.vs msn de konustuğunda bana dünyanın en buyuk firmalarından biri ortak demiştin hani ortaklık belgen vs burada yalan söylüyen biri varsa oda sensin önce sen ispat et ondan sonra millete yaz