BEKIR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Artık konuya noktayı koyalım. Herkez kendine göre doğru olan taktiklerini uygulasın.
Noktayı şöyle koyalım:

1- En çok gelir getiren kelimelerin tam listesini tespit edeceksiniz,
2- O kelimelerin konusunu işleyen (tek bir sektör olacak, herşeyi satıyorum abi mantığıyla her konusun seçmeleri olmayacak) 3.000 tane içerik olacak,
3- İçerikleri çok güzel sunan bir scrip hazırlanacak, SEO eksiği olmayacak, menülerde kategoriler çok güzel verilecek, RSS ve SiteMap PHP veya ASP olarak mutlaka hazırlanacak,
4- Reklamlar kurallara en uygun şekilde yerleştirilecek,
5- Site dili, dünyada nüfusu yoğun olan dillerden seçilecek,
6- Adsense'ye aylık 40 TL yatırılarak Google'la reklam verilecek,
7- Günde en az 3 içerik eklenecek, aktif sitemap sayesinde Google dizine hızlı eklenecek, Google hergün ziyaret edecek,

Bu tür şeyler yapsanız, ne kadar az kişi siteye gelse bile yüksek kazanç elde edersiniz. İtibarlı şeyler yaparak itibar kazanırsınız.

----

Bence kötü birşey söylemediniz. Israrla hile yapmadığınızı yazdınız. Siz işin sırlarından kazanmak istiyorsunuz. Allah gönlünüzce versin. Ben sizden biraz mantıksal veri aldım, günlük 1k yapan bir sitem var ama yerel içerik ve 150 tıklamadan 5 $ kazanıyorum Ve bundan taviz vermem, çünkü içeriklerime aşk ile sarılan biriyim, kazanmak için kurmadım siteyi, okutmak için kurdum.

Herkese kolay gelsin