mediatas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Evet arkadaşlar Hesaplı Host olarak görünen sahtekar arkadaşımızın sitesinin en alt kısımına baktığımız zaman Tüm Hakkları Saklıdır © 2008 yazısını görüyoruz.Halbuki arkadaşımızın domaini açtığı tarih;
Oluşturulma Tarihi 14.06.2009
Daha 1yılını bile doldurmamış bir şahısın gelipte 19.04.2007 tarihinde açmış olduğumuz Hesaplı Hosting'in adını ve büyüklüğünü kullanmak istemiş ve bugüne kadarda kullanmıştır.Logolarına dikkat ettiğimizde kullanılan font ve renkler ilede taklit yeteneklerini çok iyi kullandıklarını görüyoruz.Ama neyazıkki adımızı kullanarak yapmış olduğu hizmetlerden kaynaklı şikayetler üzerine bu konuyu açmış bulunuyoruz.Arkadaşa söylemiş olduğu lafı aynen iade ediyoruz ve "TAKLİTLERİMİZDEN SAKININ VE İTİBAR GÖSTERMEYİNİZ " diyor ve bu konuyu burada kapatıyoruz.Herkeze iyi satışlar ve bol kazançlar iyi akşamlar...Hesaplı Hosting

Bu sahtekar kelimesini kullandığın için önce özür dile yada adam gibi bunu ispat et !

Ben hesaplihost.com markasını yarattığımda hesaplihosting.com uzun süredir kapalıydı dolayısıyla ortada taklit değil esinlenme bile yok, ayrıca Caner iyi bilir teklanvps.com un tasarımını bana yaptırdığında hesaplihosting.com tasarımı içinde yardım istemişti, Canerin sana hediye ettiği domain üzerinden şimdi prim yapmaya çalışıyorsun. Allah bilir Canerin sunucularından birinde reseller hesabın vardır oradan satış yapacaksın.

1 ay içinde Hesaplı host ve Hesaplı hosting için marka tescilim gerçekleşecek.. O zaman ne yapacaksın çok merak ediyorum..

Ne faaliyet belgen var, ne vergi levhan var, ne ofisin var kalkmışsın bilgisayar başından beni karalıyosun insan biraz utanır yahu !