Bir zamanlar bende böyle bir konu açmıştım aylık gelirim sizinki ile hemen aynıydı bir sürü kişi pm ile adresi istedi gönderdim site adresini gönderdigim kişiler tasarımı begenmedim,site adını begenmedim,farklı bir şey bekliyordum vs vs yazıp almadılar açtıgım konuya tüm istatistikleri eklemiştim kazanç hit herşey ortadaydı bu kadar ayrıntıyı görüp site adresini isteyen kişiler ciddi alıcılardır diye düşünüp site adını verdim ama dedigim gibi sudan sebeplerle almadılar sonra nemi oldu 1 ay kadar sitemin hitleri ve geliri aşırı düştü ugrasıp tekrar ayına oturttum ama site adını ögrenenler artık peşimi bırakmıyor açtıgım konular anında başka sitelere açılıyor ben çok konu açmam açtıgım konular hit getirecek konulardır ince eleyip sık dokurum o yüzden hitim ve gelirim iyi durumdadır.

Yani size diyecegim şu gerçekten ciddi düşünenlere site adresini verin gerçi bana gelen pm,erde çok çok ciddi düşünenler bile sudan sebeplerle vazgeçti ama bilemiyorum kazanç ortada hit belli daha ne istiyor bilemiyorum