Okuyorumda yok -reo yok öyle yok böyle arkadasım bu konunun şakası bile olmaz.
Siz daha önce hiç propaganda çeşitleri vs görmediniz mi? adamlar resmen bu tip oyunlarla bizi resmen resmi olarak olmasada kürdistan gibi bir devlet'in olduguna veya olacagına inandırmaya calısıyorlar. Yapmayın gözünüzü seveyim. Orda o kadar kürt varmıs Türkiye'nin şukadarı kürtçe konusurmus. Konusursa konussuz arkadasım.Bizim Vatanımız'da lazda var, çerkez de, manavda, yörük'te,kürk'te,abaza'da vs vs. Biz hepimiz tek yürek tek bileğiz.Birileri birşeyler yapıyor herkes onu benimsiyor. Tabi Hükümet öyle derse halk ne yapsın burdada haklısınız. Bakın Bu Devlet ŞEHİTLERİMİZİN KANI İLE ALINDI. EĞER **** 'LERİ YİYORSA GELSİNLER KANLARIYLA ALABILIYORLARSA ALSINLAR.KİMSEYE ÖZERKLİK FALAN YOK.....
Bu konu ile ilgili kısa bir tarih'ten ornek gostereyim.Sayın Rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş, zamanında Dündar soyisimli birisinin çarpraz ateş isimli bir programına çıkıyor ve diyorkı bu konuyla ilgili; Avusturyada şu kadar bu asıllı insan var. Almanyada şu kadar Türk var, Amerika'da şu kadar zenci var beyaz var. bunlar diyor kalkıpta ben özerklik istiyorum ben bağımsızlık istiyorum diyemezler diyor. Bunları dediler mi diyor bu Vatanı bölmeye karar vermişlerdir demektir diyor.Biz diyor bu vatanı böldürmeyeceğiz buna kararlıyız. bunun için gerekırse canımızı veririz gerekırse kanda dökeriz diyor.Yanlıs yoldasınız kendınızı duzeltın dıyor...
Saygılar
Tek Yürek, Tek Bileğiz, Biz Türkiye'yiz.
Karanlıklar Çöksede
Umutlar Tükensede
Çok Geç Kaldık Densede
Yine Sabah Olacak
Bu Zor Günlerimizde
Vatanımızın Üstüne
Bir Umut Güneşi Gibi
Bizim Yiğitlerimiz DOĞACAK..!!!