hazarhizmet'in verdıgı bılgıde çok guzel Alper Ağa dedesi sayılmaktadır. ama o seçeneklerde olmadıgı ıcın ben ona değinmemiştim. Teşekkürler

salvo_wm adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
acınacak insan senin taraflı olduğun nickinden belli. ben 2002'den beri takip ediyorum türkçe rapi. ozamanlar kimin ne yapmak istediğinide çok iyi bilirim. popçulara diss atıp sonra bende sezen aksu gibilerle çalışmak istiyorum, türkçe rapin en iyisi benim diyen sago değildi (2002 yılları). kıraca küfredip sonra özür dileyen, amerikayı kolpalayan, cartel gibi parayı gördükten sonra değişen yine sago değildi. heralde burada yazıyorsak bir bildiğimiz var. yeni nesil wack forum rapçisi gibi mesajıma alıntı yapma !

bu arada Acınacak olan sensin. En başta yazdıgım yorumu oku ondan sonra bana burda bunları yaz. Kimin yanlısıymısım ben ceza mı dinle demısım ceza mı ıyımı demısım yorumumda ben sen yanlı diyorsun bana anlamadan. yazdıgın mesajından da algılama sorunun oldugu belli yeterınce. Adam diyor ki rapi kim getirdi Türkiye'ye sen diyorsun sago ve kuvvet mira ekibi. Cartel rap yaparken sago mu vardı da piyasada da konuşuyorsun. Cartel mi sago dan etkilenmiş yoksa sago mu cartelin rap yapmasından etkilenmiş de ondan sonra mı rap yapmaya başlamış sago hmm. 8 yıldır dinlıyorum dıyorsun ama boş diyorsun Asıl senın sago yanlı oldugun belli oluyor en son mesajında yazdıklarından hemen başka konuları karıştırıp bir çorba yapmışsın ortaya.