Selamlar ben torrent sitesinde kullanmak üzere dedicated alacağım verimerkezi olarak ovh,almanyadan server.lu veya NetDirekt olabilir ingileterede rapidswitch(fakat 2.planda istegimdir) egerki verimerkezi tavsiyelerinizde varsa dinlemek isterim fakat tr ve amerika lokasyon istemiyorum.Ram olarak 2gb altı olmamalı harddisk bakımından tabiki çok düşük olmamalı ve performanslı diskler olmalı hat olarak 100mbit (max verimli olmak şartıyla) veya 1gbit istiyorum,Windows işletim sistemi olmalı ayriyetten ciddi ve makul tekliflerinizi bekliyorum.(serverloft,gigeservers önerildi fakat hiç kullanmadım o yüzden bu verimerkezlerini belirtmedim tavsiyelerinizi beklerim).Trafik konusuna gelince gerçekten yüksek trafige ihtiyacım olur bilginiz olsun kalıcı olarak bir yeri secmek istiyorum her ay değiştirmekten sıkıldım lütfen yardımcı olunuz olamasanız bile yönlendiriniz çünkü 6 aydır verimerkezleri sunucular hepsi problem yarattı artık kalıcı olabilecek yok o problem yok bu problemi yaşamak istemiyorum hız maxı vurmalı sabit disk sorun yaratmamalı Teşekkürler...