$bugun = date("Y-m-d");
<lastmod>".$bugun."T13:13:11+00:00</lastmod>saat sabit olabilir bi önemi yok tarihide değişken ile yazdırabilirsin...
Hocam saatin sabit olması durumunda hangi türden değerlendirildiğimi biliyorum, onu denedim. Amaçladığım o değil.
$bugun şeklinde bugünün tarihini de yazdırmak istemiyorum. Çünkü her içeriğin kendi tarihi var ve onu yazdırmadığım zaman Google'nin bazı özelliklerinden yine yararlanamayacağım.
@kullanici62,
Dğerli hocam, benim veri tabanımda "created" altında şeklinde tarih ve saat tutuluyor. Tarihi ondan çekmek zorundayım. O olmasaydı dediğiniz gibi ayrıştırmak mümkün olurdu.
Ben sizlere derdimi iyi anlatamadığım için sizi belki gereksiz yere yordum, özür diliyorum. Daha iyi açıklamak gerekirse; ben "created" tag'ında tutulan içeriğin tarih ve saatini 2010-01-16 01:25:51 şeklinde değil de, tarih ve saati ayrıştırarak yazdırmak istiyorum.
Mantıksal olarak fikrimi açıklayıp haddimi aşmak istemiyorum. Ama sanırım önce created'tan tarihi çekip yazdırmak, araya T harfini koyarak bu sefer created'tan saati çekip yazdırmak gerektiğini düşünüyorum. Yardımınızı bekliyor, saygılarımı sunuyorum.