Sen bişeymi içtin kafanmı güzel? yada hava sende kafa yapmış sanırım...
whois neymiş anlat bakalım bay bilgin? hangi kaliteli sitene whois cektilerde seni buldular? madem siten kaliteli google reklamı koy neden riske giriyorsun?
senin gibi abuk subuk insanlar yüzünden hergün bir firma cıkıyor o donlardan ve milletin parasını alıp gidiyor... senin cahil cahil dediğin postlar sayesinde bir firmanın açığını ve olacakları taa 1 ay önce söyledim ben...
yazılarım fazla gıcık yaptıysa bi soguk su iç kendine gel...
Not: buraya yazılan postlar sayesinde iyi firmalar çakmasyon firmalardan ayırt ediliyor...
Şuursuz insan müsvettesi konuya atlayıp bulandıran sensin.Bir halttan anladığın yok işin gücün ortalığı bulandırmak.Senin gibi posta manyağı bir halttan çakmayan yaratıklar bölümü kirletmekten başka bir halta yaramaz.
Kafan iyi basmadığı için anlatayım.Adsense falan farketmez kim çok verirse onu kullanırım.Bunu kafana sok iyice.Nedir ne değildir diye bilgi açtım ama senin gibi insana benzemeyen 4 bacaklının konuyu bulaşacağını tahmin etmedim.
git araştıran whois ne böyle asalak olarak yaşamaktansa biraz araştır neyin ne olduğunu.