tema değişimi hiti etkileyebilir.

r10 da wordpress kategorisinde sabit yazı wordpress en iyi başlık yapısı konulu yazıda açıkladıgım

https://www.r10.net/wordpress/23427-w...k-sistemi.html

burada bana ait yazıyı okrsanız eger temadaki bu kodlarda değişiklik varsa hitiniz de değişebilir

tam metni koyuyorum buraya

header.php de buna benzer bir kod var

<title><?php wp_title(); ?> <?php if ( is_single() ) { ?> &raquo; <?php _e('buraya en önemli anahtar kelimenizi girebilirsiniz sadece 1 onemli kelime giriniz','andreas09'); ?> <?php } ?> <?php bloginfo('name'); ?> </title>

oradaki <?php bloginfo('name'); ?> bunun bulundugu yerde <?php wp_title(); ?> kod vardır. siz üstteki gibi değiştirirseniz eger zaten o zaman yazılarınızda ana sayfada normal baslıgınız görünecek. alt sayfalarda ise yazı baslıgı - blog başlıgı şeklinde görünecek ve indexlenecektir. alt sayfalarınızın ön plana cıkması için iyi bir yöntemdir diye düşünmekteyim fakat. bu ana sayfa başlıgınızın ikinci plana atılmasına sebep olur. kısaca her siteye bu uymayabilir benim kanaatimce. mesela alt sayfası az olacak türden site yapanlar, yani genelde dizi, video, oyun gibi siteler değil de herhangi bir şeye yogunlaşmış sadece o ürünü tanıtan mesela wp mu kurmuş blog dagıtımı yapan adam sürekli yazı girecek değildir ana sayfasına. kısaca alt sayfa sayısı az olacak. bu durumda orjinal wp başlık daha uygundur. ama dizi sitesinde eklenen son dizileri ön plana cıkarmak sitenin adının ön plana cıkmasından daha önemlidir. bu durumda ise burada verdiğimiz örnek daha uygundur

bu benim kişisel kanaatimdir,

ayrıca belirtmek isterim ki wordpressin orjinalinde metatag kısımları özellikle boştur ve el ile eklenmesi gerekmektedir. all in one seo plugini de bu konuda işe yaramamaktadır.
el ile header.php den eklenmelidir
tüm metatagları header.php den ekleyebilirsiniz.

2. bölümde yazdıgım yazılara gelebilecek tepkileri şimdiden düşünerek diyorum ki sitenizi bir analiz sitesinde deneyiniz. analiz yapınız all in one kullanıp yine deneyiniz göreceksiniz ki metataglar görünmüyor diyecek.
önemli bir konuya parmak bastık hiç alkış yokmu! gücendim ama.