*** SATILMIŞTIR ***

Merhaba R10 Ailesi.

Sahibi bulunduğum PSP 2006 Piano Black markalı oyun konsolumu satıyorum.
Satma Sebebi: Bir aralar almak için can attığım bu meredi artık hevesimin geçmesi ve iş yoğunluğu nedeni ile vakit ayıramadığım için satma kararı aldım.

İlk önce bu meretle neler yapabileceklerinizi sıralayayım.

- Psp ile , hem orjinal hemde kopya oyunları oynayabilirsiniz.
- Psp ile , Video , Film , Belgesel , Dizi ve Aklınıza ne geliyorsa izleyebilirsiniz.
- Psp ile , Mp3 dinleyebilirsiniz ( Hem kulaklıklı Hem kulaklıksız )
- Psp ile , Fotoğraflarınızı izleyebilir, Arkaplan oluşturabilirsiniz. Birde Kamerası mevcut fakat bu parça sonradan takılan bir parça ve ayrıca ücretlidir.
- Psp ile Wi-Fi sayesinde İnternette gezinebilir, Ayrı bir program sayesinde MSN, SKype ve Video programları ile bunlara ulaşabilirsiniz. RSS uygulaması ile RSS takip edebilir, Bu RSSleri ister video olsun isterse döküman hafıza kartına kaydedebilirsiniz.
-PSP ile , AV Kablosu bağlayarak TV ye bağlanabilir buradan oyunlarınızı, videolarınızı ve MP3 dinleyebilirsiniz.

Ve Aklıma gelmeyen bir çok özelliği ise programlar sayesinde keşfedin.

Bu Meretin Teknik özelliklerini sıralayacak olursam,

- PSP' de Kopya oyunları oynayabilmeniz için versiyon atılmış şu anki versiyonu 5.50 Gen - D3'dir.
- Batarya ya pandora yapılmıştır. Yani bu ne demek oluyor onu açıklayayım. Bu şöyle demek bazı psp versiyonlarında bataryayı cıkardığınız zaman versiyonda gidiyor sonra ufak bir h.ackle tekrar düzeltiliyor. her bataryayı cıkardığınızda pandora atmanız gerekiyor. Ama benim verdiğim bataryada buna gerek kalmıyor.
- Batarya Orjinal batarya olup 3.6v 1200 mAh ' dır.
- 4 + 4 Hafıza kartı bulunmaktadır bunlardan 1 tanesi orjinal sony hafıza kartı olup diyeri yan sanayidir. ve yan sanayi olan hafif hasarı var ama sorunsuz çalışmaktadır.

- Üründe Kılcal çizikler hariç kesinlikle çizik yoktur sadece 1 tane ölü pixel bulunmaktadır ve onu görmeniz imkansızdır . ve ekranın üzerinde koruyucu sticker bulunmaktadır.

- Ayrıyetten bileklik , orjinal şarj aleti ve kılfını da beraber vereceğim.

Acele olduğu için bir kaç foto çektim şirkette detaylı gormek isteyene msn de kamera açabilirim.

Fiyat: SATILMIŞTIR TL

Dipnot: Soran olursa resimde ki film Devrim Arabaları

Bilgilendirme: Ücretsiz Kargo ve Güven için Sahibinden Get açılır.

Resimler;