Ozlusohbet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gorkems arkadaşımız hakldır arkadaş işini dogru duzgun yapmadı onun için arkadaşa dediki , arkadaşım sen yapamıyorsun yaptıgın kadar post parasını vereyim sen yapma, emeğin için saol dedi arkadaş da ozamn boşwer para werme dedi sonra 5 6 kere yıne söledi istemedi kımsenın parası kalmaz parasını istemıor işini düzgün yapmadı ıcın böle oldu ama parasını isterse şunda veririz ben yanındayım bu konuda birinın sorunu varsa bana sölesin verceğim varsa veririz tabiki kimsede hakkımız kalsın istemeyiz.
dj_sfenks adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle gorkems sana reklamlı resimler ekleme demiş ama sen eklemişsin. İş bitmeden; işi beğenmeme hakkına sahiptir arkadaş. Bu doğal bi'şey sonuçta. Niye ödeme almak istemiyorsun anlarım ama bu konuyu herkese açma nedenini de anlamış değilim. Dolandırıcılık durumu gibi bi' konu yok ortada.
gorkems adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
50 Kere Söledim Reklamlı resim eklenmicek diye millet 1000 postu 20 liraya kasıor ben 500 posta 20 lira verdim yamuk gibi 3 iş yapacılacaksa adam gibi 1 iş yapılsın doğru değilmi ? işe başlarkende bizzat konuştum salla pati iş yapma lütfen diye temiz iş olsun parada sorun olmaz hemen yollarım 220 küsür post kasmış 10 lirasınıda hemen yollarım ben itrader vs anlamam işime bakarım
Ozlusohbet; Doğru yapmadığım reklamlarda reklam olmasımı Kaynağı ben seçmedim o seçti..

dj_sfenks; Baştan beri kontrol etseydi başında uyarsaydı eyvallah. yarısına gelmişim dediğine bakın.

gorkems; 50 kere felan söylemedin.. 1 kez uyarmadın.. Şimdi ileti geçmişinden baktım sadece şunu yazmışsın başında.

Alıntı
(18:26) Silvers: sadece sizin makineyemi eklicez die sordum
(18:27) ﻮöгкєм: evet
çıkış vermem kimseye
(18:27) ﻮöгкєм: resimlerde reklamsız olck
o kısmı gözden kaçırmışım. ama sizin dediğiniz gibi katagori atmaladan sırayla yaptım.. İşin parasında değilim yarısına gelmişim için sanki dilenci kovar gibi muamele yaptınız. 10 Lirasında değilim.. Sizin olsun..