Arkadaşlar Webcolor arkadaşımızın açmış olduğu
bu konu üzerine öğlen arasında çarşı merkezine gidip bizzat resimleri çektim.
Ünlü Van Otlu Peyniri
Almak isteyen arkadaşlar konu altına yazabilir veya PM ile ulaşabilirler. Hiç bir şekilde kâr amaçlı yapılmamaktadır. Webcolor arkadaşımızın açmış olduğu konu üzerine Hem bu memleketin insanı olarak amacım Van Otlu Peynirini tanıtmak hemde isteyen arkadaşlara yardımcı olmaktır.
Peynir 3 Çeşittir.
1 KG 12 TL olanı da var. (çok tuzlu)
1 KG 15 TL olanı da var. (normal tuzlu birazcık yumuşak)
1 KG 18 TL olanı da var. (sert ve normal tuzlu)
Ben Van'lı bir vatandaş olarak bizzat kendim gidip tatlarına baktım ve
15 TL olanını uygun gördüm.
Aralarındaki farkı soracaksınız mutlaka onuda belirmek istiyorum. Aralarındaki fark 12 TL olanı çok tuzludur. 15 TL olanı az tuzlu ve yumuşaktır. 18 TL olanı biraz sert ve normal tuzludur.
Ödeme Şekline gelince
İş bank havale ile yapabilirsiniz. Ödeme yaptıktan hemen sonra gönderebilme imkanım vardır. Kargo alıcıya aittir (konuda belirttiğim gibi hiç bir şekilde kâr amacım yoktur).
Bu yüzden kargo alıcıya aittir.
Almak isteyen arkadaşlar Aşağıdaki gibi bilgilerini pm olarak atarlarsa hesap bilgilerimi geri dönüş olarak atabilirim.
Alıcı Adı Soyadı :
Alıcı Adresi :
Alıcı Telefon Numarası :
Alınacak Ürün : Örneğin; 1KG OTLU PEYNİR NORMAL TUZLU BİRAZ YUMUŞAK OLAN (15TL)
Ödeme : Kargoyu Alıcı Ödeyecek
Not: (Varsa Notlarınız)
Sipariş Verenler: maviyalniz = 1KG OTLU PEYNİR NORMAL TUZLU BİRAZ YUMUŞAK OLAN (15TL) Ödeme yaptı Kargo bugün akşam üzeri gönderilecek.
Ahmet121 = 0.5 KG 6 TL (çok tuzlu) Ödeme yaptı Kargo bugün akşam üzeri gönderilecek.
JustGo = 1KG OTLU PEYNİR NORMAL TUZLU BİRAZ YUMUŞAK OLAN (15TL) Ödeme yaptı Kargo bugün akşam üzeri gönderilecek.
WebCOLOR = 2KG OTLU PEYNİR NORMAL TUZLU BİRAZ YUMUŞAK OLAN (30TL) Ödeme yapması bekleniliyor.
teknohaberci = 1 KG 18 TL olanı da var. (sert ve normal tuzlu) ödemesi yapıldı akşam üzeri kargo gönderilecektir.
adreni = 5 KG 90 TL olanı da var. (sert ve normal tuzlu) ödemesi yapıldı akşam üzeri kargo gönderilecektir.
TÜM KARGOLAR GÖNDERİLMİŞTİR ARKADAŞLAR. İSTEYENE DEKONT GÜN İÇİNDE TARATILIP GÖNDERİLEBİLİR.
Not: Fotoğraflar bugün itibari ile tarafımca çekilmiştir.