KadirYLDRM adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar öncelikle ,

Şimdi ben size bir kaç şey soracağım zararırınızı karşılarız diyorsunuz siz bu işleri ne kadar basit düşünüyorsunuz

17 yaşındaki adama sen iş verirsen senden ne cacık olur ne salata senden hiç birşey olmaz

17 yaşındaki adama sen iş verip DC açıyorsan başlamadan bitir o işi , bir işi yapıyorsanız en hassas olduğum konu CİDDİYET içerisinde yapacaksınız yok efendim ,17 yaşındaki bir çocuğa verdimde şuanda kendisi binpişmanda vs.vs bunlar boğulmadan önceki son çırpınışlar.

Hata yapılır diyorsunuz evet doğru hata yapılır ama BİR YERE KADAR hata yapılır.Hepimiz insanız zamanında hatalarımız olmuştır ama bir yere kadar

Bu insanda sizinle iletişime geçip derdinizi sorununuzu iletişime geçerek öğrenmek istemiş ama nafile

Son olarak kusura bakmayın ama ben sizin dostluğunuza felan inanmam o kadar işi yap adamın sayfalarına meta kodu koy yönlendir zararınız neyse karşılarız de sonra dost olalım de..

Unutmayın ki paranın satın alamayacağı şeyler var DOSTLUK gibi paranız varsa başka şeylere yatırım yapın bu tür işlere girip insanların KUL HAKKINI yemeyin

Saygılarımla

Kadir YILDIRIM
öncelikle kadir bey zaten konuyu cok guzel özetlemişssiniz ancak zaten biz haklı olarak gostermiyoruz ve yaptıgımız bir hataydi ancak arkadaş gelip bize işe ihtiyacim var cok lazım ölüm kalım deyince tabiki hepimiz insan oğlu oldugumuz için durumunu anladık ve işe aldık ancak bir kac problemden dolayı benim yurtdısına cıkmam gerekiyordu ve arkadaşa ödemesi yapıldı site tasarimi yapılacakti ancak geldiğimde şok oldum konuyu duyunca ve hemen avukatımı aradim ve gerekli işlemleri başlatalim dedim ancak daha sonra bir işlem için bir gencin bütün hayatini karartmaktansa korkutmayi dava acilacak vb kelimelerle bu işten vazgecirmeye calıstıkki başarilida olduk ancak suan bu işlemi yapan cocuk gercekten çok pişman oldugunu gerekirse gorusup özür dileyeceğini söyluyor

Dipnot : Öğrendiğime göre işlem yapılan site yasadışı propaganda yaptıgını herhangi bir yasal işlem başlama surecinde site sahipleride bu davadan nasiplerini alacağini öğrendim ancak BİZİM AMACİMİZ KİMSE Bu işten zararlı cıkmaması ve Bu işin en yakın zamanda Uzlaşmaya gitmesini bekliyoruz

DEDİĞİMİZ GİBİ Siteleri zarar gören tüm Forum vb sahipleri bana pm atar ise emin olun hiç pişman olmayacak ve zararlari karsılanacağini garanti ederiz

AVRUPA DATACENTER Olarak tüm r10 kullanıcılari ve Zarar Gören Site Sahiplerinden Özür Dileriz

Dipnot : Sunuda belirteyim Bilişim suclarina bakan bir arkadaşımdan aldgım bilgiye göre Bilişim suclari davasi en az 1 yıl tespit suresi veriliyor ve bu surec zarfında Bir Kac gider yapılıyormuş bu giderler eğer dava acan sahis haklı cıkarsa siteye zarar veren kişiden temin ediliyor eğer dava acan sahis haksız veya dava dusmesi durumdan zararlar Davayi acan sahistan talep ediliyormuş buda kucuk bir not
TEKRAR DAN AVRUPA DATACENTER Olarak tüm r10 kullanıcılari ve Zarar Gören Site Sahiplerinden Özür Dileriz