Avrupadc adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
peki hocam ancak tasarimci dediğiniz arkadaş daha 17 yasindaki bu yaşta bir hata yapmış ve suan cok pişman nedeni ise bizde verdik mahkemeye ancak sunu unutmayin zamanında hepimiz bu hatayi yapmışızdır ve suan ben avrupadc olarak zarariniz ne ise bize bildirin ve konuyu dostca kapatalim ve umarim bu vesile ile cok iyi dost oluruz

saygılarimla
AVRUPA DATACENTER
Merhabalar öncelikle ,

Şimdi ben size bir kaç şey soracağım zararırınızı karşılarız diyorsunuz siz bu işleri ne kadar basit düşünüyorsunuz

17 yaşındaki adama sen iş verirsen senden ne cacık olur ne salata senden hiç birşey olmaz

17 yaşındaki adama sen iş verip DC açıyorsan başlamadan bitir o işi , bir işi yapıyorsanız en hassas olduğum konu CİDDİYET içerisinde yapacaksınız yok efendim ,17 yaşındaki bir çocuğa verdimde şuanda kendisi binpişmanda vs.vs bunlar boğulmadan önceki son çırpınışlar.

Hata yapılır diyorsunuz evet doğru hata yapılır ama BİR YERE KADAR hata yapılır.Hepimiz insanız zamanında hatalarımız olmuştır ama bir yere kadar

Bu insanda sizinle iletişime geçip derdinizi sorununuzu iletişime geçerek öğrenmek istemiş ama nafile

Son olarak kusura bakmayın ama ben sizin dostluğunuza felan inanmam o kadar işi yap adamın sayfalarına meta kodu koy yönlendir zararınız neyse karşılarız de sonra dost olalım de..

Unutmayın ki paranın satın alamayacağı şeyler var DOSTLUK gibi paranız varsa başka şeylere yatırım yapın bu tür işlere girip insanların KUL HAKKINI yemeyin

Saygılarımla

Kadir YILDIRIM