Eski kız arkadaşım benle buluştuktan sonra ayrılıp evine doğru gidiyor. Işınlanacak hali yok haliyle. Ve her zaman kullandığı yoldan gidiyor evine. Hikaye buraya kadar normal.
Sonra senin gibi "yoldan geçen bi' kızı ayarlama" sevdalı bir üretim hatası, eski kız arkadaşıma yaklaşıp "pardon, bi bakar mısın seninle arkadaş olabilir miyim?" tarzında birşeyler kusuyor. Haliyle eski kız arkadaşım cevabı verip yoluna gidiyor.
Akşam mesajlaşırken durumdan bahsediyor. Bende bunun üzerine bağlantılarımı kullanıp 1 saat içerisinde üretim hatası vatandaş ile buluşuyorum. "Pardon abi bilmiyodum çıktığı olduğunu" vs. ana temalı cümleler kuruyor. Tamam burda şey diyebilirsiniz, "e çocukta haklı fro, kızın alnında neon ışıkla çıktığı var ya da yok yazmıyor ki".
Bakın, hayatta her konuda objektif olmak, empati kurmak gerekli değildir. Ve tabii ki daha sonra bu vatandaş uygun dilden cevabımı alıyor ve bir daha da hiçbir şekilde ne kızı ne de bir başkasını rahatsız "edemiyor".
Sözüm odur ki, yoldan geçen herhangi bi' kızın çıktığı olabilir ya da tam tersi olmayabilir.
Çıktığı yoktur ve de rahat bi' kızsa belki bi' ihtimal arkadaşlık kurabilirsin ya da tam tersi bu kızın çıktığı vardır; psikopattır, delidir, keser, biçer, abisi, kuzenleri, derin bağlantıları vs. vardır dünyayı size dar eder. O yüzdendir ki; yoldan geçen bi' kızı ayarlamaya çalışma/çalışmayın.
*İlla tavsiye mi istiyorsun? Veriyorum tavsiyemi, buyur; şansını dene.