heLLoFtHewoLf adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşım sen baştan sona yanlışsın bunu bilmeni isterim. 1. sen bir hayran sayfası açarsın açtıysan bunun yönetici sen isen o kadar da kişi gruba üye ise kim ne yazarsa yazsın sen ağır başlılıkla onların yazdıklarını sineye çekmen lazım veya tek tek silmen lazım. 2 si erzurumda küpe piercing takan yok mu ? yok deme gülerim + sen adam görmemişsin doğu batı diyorsun , yok kroymuşta topmuşta sen gel buraya ege sahillerine topuda krosuda bilmem nesi de hepsi bir arada yaşıyor, sen tüm sözlerinle baştan aşağı falsosun , ha diceksin ki ben delikanlıyım arkadaşım kusura bakma ama bu konuşmanla kronun önde gidenisin , neden kro dedim biliyormusun , topluma karşı hitap şeklin yanlış resmen küfrediyorsun, eğer devlet adamları sen gibi düşünseydi bu ülkede kro da yaşamazdı top ta yaşamazdı emin ol, çünkü sen sanal alemde kıytırık gruplar yönetiyorsun , onlar ise seni beni gerçek hayatı yönetiyor.

Dostum Sendemi Anlama Özürlüsün ? Facebook'ta Birine Doğulu Bi Şehir İsmi Kullandığında Kro Diyorlar Çok Yaşadım Gördüm Ben Onlara İthafen Soledim He Ben Kalkıp Batıdan Olanlara Top Demedim Küpe Takanlarada Top Demedim Ama Anlayış Zihniyetinden Bahsettim ! Doğu Batı Ayrımı Yaptığımı Hiç Sanmıyorum .. + BANA -REP VERENLER SÖZÜM SİZE VERDİĞİNİZ REPLER UMRUMDA DEĞİL UMRUMDA OLAN SİZİN BENCİL BİR İNSAN OLMANIZDIR !