TurkTube adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sevgili Arkadaşlar Doğu Ve Batı Ayrımı Doğukilerin Giyimiyle Batıdaki Arkadaşlarımızın Giyinişi Küpe Pircing V.s.. Takmasından Dolayı Top Yakıştırması,Doğudaki İnsanlarında Takım Elbise Altına Spor Ayakkabı V.s.. Giymesinden Dolayı Kro Yakıştırmasını Söyledim ! Karıştırmayın .. Bebeler Sözünede Herkes Alınmasın Onlar Anladı Sözüm Kime Gittiğini Herkes Üzerine Alınmasın .. Saygılarımla .. Fatih iKinci ! Açıklama :=)
Arkadaşım sen baştan sona yanlışsın bunu bilmeni isterim. 1. sen bir hayran sayfası açarsın açtıysan bunun yönetici sen isen o kadar da kişi gruba üye ise kim ne yazarsa yazsın sen ağır başlılıkla onların yazdıklarını sineye çekmen lazım veya tek tek silmen lazım. 2 si erzurumda küpe piercing takan yok mu ? yok deme gülerim + sen adam görmemişsin doğu batı diyorsun , yok kroymuşta topmuşta sen gel buraya ege sahillerine topuda krosuda bilmem nesi de hepsi bir arada yaşıyor, sen tüm sözlerinle baştan aşağı falsosun , ha diceksin ki ben delikanlıyım arkadaşım kusura bakma ama bu konuşmanla kronun önde gidenisin , neden kro dedim biliyormusun , topluma karşı hitap şeklin yanlış resmen küfrediyorsun, eğer devlet adamları sen gibi düşünseydi bu ülkede kro da yaşamazdı top ta yaşamazdı emin ol, çünkü sen sanal alemde kıytırık gruplar yönetiyorsun , onlar ise seni beni gerçek hayatı yönetiyor.