Markanızı tescil ettirmek mi istiyorsunuz?
Almak istediğiniz com.tr alan adı var ama şirket değilsiniz ya da markanız yok..
Size bu noktada yardımcı oluyoruz...
Peki nasıl olacak bu iş?
Marka tescil ofisimizde çalışan alanında uzman Marka Patent Vekilleri ile istediğiniz markayı adınıza tescil ediyoruz.
Ayrıntılara gelecek olursak,
Bize öncelikle almak istediğiniz marka adını bildiriyorsunuz. Aynı gün markanızın istediğiniz marka sınıfında müsait olup olmadığını size bildiriyoruz.
Örnek verecek olursak, ABC isimli markanızı Reklamcılık sınıfında tescil ettirmek istiyorsunuz. Bu 35. Sınıftır. Siz sadece hangi alanda tescil etireceğinizi söylüyorsunuz, gerisini biz hallediyoruz.
Marka araştırma sonucuna göre, markanın alınabilir olup olmadığı hakkında bilgi verilir.
Alınabilir durumda olan markalar için,
Marka Adı ve varsa Logo Örneği
Vekaletname (Tarafımızdan hazırlanıp size gönderilecektir. Noter onayına gerek yoktur)
Marka kimin üzerine tescil ettirilecekse şahıs veya şirket bilgileriniz.
Marka başvurusunu takiben, aynı gün veya ertesi gün marka ön yazısı alınır.
BU BELGE COM.TR ALAN ADI ALMANIZ İÇİN YETERLİDİR.
Herhangi bir itiraz veya red gelmemesi durumunda ortalama 9-12 ay içerisinde markanız tescil edilip, belgeniz tarafınıza gönderilir.
Markanıza İtiraz gelmesi durumunda bu süre 2 yıl'a kadar uzayabilmektedir.
Markanız tescil ettirdikten sonra 10 yıl boyunca size aittir. Her 10 yılda isterseniz yenileyebilirsiniz.
Marka tescilinizden sonra 10 yıl boyunca markanız bizim takibimiz altındadır. Aylık bültenlerde, bünyemizdeki tescil ettiğimiz markaları sürekli takip ediyor, haklara tecavüz durumunda size bildirerek belirli bir ücret karşılığında itirazınızı yapıyor ve markanızı koruyoruz.
Fiyatlar ise Şu Şekildedir;
Tek Sınıflı Marka Başvuru Harcı: 121 TL
Ön yazı harcı (Marka başvurusu yazısı): 31 TL (isteğe bağlı olarak TPE'den talep edilir)
Marka Tescil Belgesi Düzenleme Harcı : 478 TL (Ortalama 9-12 ay sonra ödenir)
(Bu ücretler direkt Türk Patent Enstitüsü'ne yatırılmaktadır.)
Vekillik ücreti : Lütfen Merkezimizi Arayınız. (Sınıflara göre değişiklik göstermektedir)
Kızılırmak Danışmanlık LTD ŞTİ.
İrfan Baştuğ Caddesi 116/1 Aydınlıkevler ANKARA
Telefon: 0312 517 26 94 - 0312 517 26 64
Fax: 0312 517 26 64
R10.net üzerinden aradığınızı bildiriniz.
Diğer Yardımcı Olabileceğimiz Konular;
- Uluslararası Marka Başvurusu (Madrid Protokolü)
- Endüstriyel Tasarım
- Patent
- Faydalı Model
- TSE Belgesi
- ISO 9000 Kalite Yönetim Sistemi
- ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi
Dipnot: Aslında her önümüze geleni müşteri olarak almıyoruz. Referans ile çalışıyoruz. O yüzden internet işlerine ağırlık vermedik (web sayfası vs) Bir web siteniz bile yok demeyin (: Fakat r10 üzerinde marka tescili yaptırmak isteyen arkadaşlar gördüm ve bu konuda yardımcı olmak istedim.
Keza, düzenli çalıştığımız firmalar arasında Merinos Halı, Dinarsu, Padişah, Hosta ve daha bir çok firma mevcuttur...