Merhabalar;

Ardı Arkası kesilmeyen işlerden büyük projeler için aldığım bir kaç site de siz değerli Arkadaşlarıma bir iş ortaklığı teklifi ediyorum...

Forumlarda takılmaktan sıkılan ve kendisine özel sitesi olsun diyen arkadaşların özellikle dikkatine Aşağıda verdiğim sitelerde host domain gibi temel masraflar benden(sizden ücret falan çıkmıcak), Reklam yapmak mesaj kasmak üye getirmek, konu paylaşmak tema beğenme siteye ekleme gibi sitenin gelişimi için yardımcı olcak arkadaşlarla beraber siteleri yürütelim diyorum.

Siteler :

Edoras - Röportaj ve Bilgi Verici Site
Domain - hosting tarafımdan karsılanmıs
wp kurulu temalar mevcut gerekli ayarlar yapılmış Sadece röportaj yapcak Dil Bilgisi kurallarına uyan Saygın arkadaşlar yeni konular açıp sitemizin gelişmesine katkıda olmasını istiyorum

Film İzle
Domain hosting tarafımdan karsılanmaktadır.
herhangi bir script kurulu değildir sizlerin fikirleri ve yardımları ile istediginiz script kurulur gerekli ayarlar beraber yapılır ve film vidyo paylaşmak katagori acmak size kalmıştır...

Bunlar gibi bir kac hazır siteler vardır. sadece reklam ve post işleri kalmıstır bu arkadaslarla beraber calısrak daha cok kıtleye ulasmak ve siteyi beraber tasımak istiyorum...

Not : Her site için maximum 3 ortak alıncaktır... Herhangi bir yarıda bırakmak Post reklam yapılıp Sitedeki ilişkileri kesilcek diye birşey yoktur .. R10 Şahit

iletişim :
msn@f1bilisim.net
mail@f1bilisim.net

Saygılar
Fırat BİŞKİN