EnginTopcuoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ücretli Tasarım işleri
Ücretli tasarım yaptırmak istiyorsanız buraya konu açabilirsiniz diyor. Ben fikrimi ve isteğimi belirten bir konuyu burda açtım. İlgilenen arkadaşlarım ise buna karşılık herkesin görmesi "yalın" olması için çalışma ve örnek referanslarıyla açık bir ihale şeklinde bunu gerçekleştiriyorum. Bu suç mudur? Rep to rep yapmak yasak bildiğim kadarıyla forum dahilinde. Size - rep verdim diye de + rep vermeniz anlamsız.
Yine de fikirlerinize saygım sonsuzdur. 10 liraya logo yapan arkadaşlarım var; o zaman bunlara yaptırmak ta mı çakallıktır? Herkes'in gönül ister emeğinin tam karşılığını verelim.
Rep to rep söz konusu değil. Ben sizden rep isteyip size rep atmadım. Ayrıca ben burada ücreti küçümsemiyorum. Logo tasarımı için yetersiz bir ücret olsa da o ücrete çalışma yapan arkadaşlar mevcut o konuda bi şey savunmuyor veya söylemiyorum. Ancak mesajınızı tekrar okursanız birden fazla demişsiniz.

EnginTopcuoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Birden fazla kişi ile örnekler alınarak ilk seçim yapılıp bunun içerisinden birisi elenecektir.
Bir kişiden bir kaç alternatif istemeniz doğal. Ama böyle bir çok kişiye aynı işi yaptırırsanız o bir çok kişi birbirinden daha iyi yapma yarışı içerisinde olucaktır ve doğal olarak yarışma doğacaktır. Benim vurguladığım tam olarak budur. Sanırım bendende büyüksünüz. Saygısızlık ettiysem affola..