Arkadaşlar size de oluyor mu bilemem ama internetten zevk alamıyorum artık. 2002 yılından beri internette tüketici değil de, üretici,hizmet veren konumunda projelerde bulundum.Webmasterlık,hosting+domain hizmeti,web tasarım, seo, adsense derken geriye dönüp bir baktığımda internetin hep hizmet veren fakat aynı zamanda da haz anlamında faydasını göremedim.

Özellikle son yıllarda internette gezinirken girdiğim,yada bir ödev araştırmak için girdiğim sitelerde girme amacımdan saptığımı farkettim.Şöyle ki, bir ödev konusu araştırmak amacıyla bi siteye girdiğim zaman sitenin kaynak kodlarına bakıp,tablo yapısından hangi tema yada script kullandığını,ya da sitenin en altında sayaç. linki olup olmadığına,varsa sitenin günlük hitine bakmaya çalıştığımı farkettim ve siteye giriş amacımdan sapmaya başladım.Bu bir hastalık mıdır,takıntı mıdır bilemiyorum fakat çok kötü birşey olduğu kesin.İnternetten verim alamıyorum kısacası.

Ve en sonunda bu durumumu sizlerle paylaşmak istedim.Belki aynı takıntıda olan webmaster arkadaşlar vardır.