Biliyorsunuz herkes gibi benimde amacım adsense ile para kazanmak. Şimdi görüşlerinizi almak daha yeni sayılabilecek bir sitem için neler yaptığımı yazayım;

- 2008'in sonunda bir site aldım. (site)
- All in one seo pack eklentisini kurarak gerekli yerleri doldurdum. Son hali şu şekilde oldu.

Title: Laptop Dünyası | Ucuz Toshiba, Ucuz Sony Vaio, Asus Laptop, HP Notebook, Ucuz Notebook, Netbook, Fiyat, Driver, Kampanya, Casper, Acer

Description: Ucuz notebook, netbook, laptop, dizüstü, driver, teknik servis noktaları, fiyatları, en ucuz, kampanya, HP, Casper, Toshiba, Asus, Sony,leptop, lettop,notebok

Keyword: laptop, dizüstü, notebook, netbook, fiyat, mini, ucuz, kampanya, indirimli, en ucuz, en iyi, toshiba, asus, sony vaio, casper, hp pavilion, dell, bilgisayar, gold, vatan, bilgisayar, teknik servis, driver, sürücü

- Her konu için konu altında bulunan all in one seo'nun tüm yerlerini doldurdum ve 10-12 gibi bolca etiketler girdim. (son 15-20 konu için sadece title bölümünü dolduruyorum)

- Link takasında bulunarak bazı sitelerde linkimin yayınlanmasını sağladım. Mixx, blogcatalog gibi farklı sosyal ağlarada konularımı ekledim.

Aradan 7 ay geçmesine rağmen ziyaretçi sayım 50 ler civarında takıldı kaldı. Bu yüzden ilgilenmeyi bırakmıştım. Sonra 3000 bin hitli bir site benim banner'ımı anasayfasına koydu 3-4 gün sonra hitim 300'lere ulaştı. Şu an o seviyede. Ziyaretçi sayısı az olduğu için gelir artsın diye reklamlara çok kastım.

Ziyaretçi sayısını artırabilmem için tavsiyeleriniz olabilir mi yoksa ben umutsuz bir vakamıyım?